Chris Naylor does it again!

Evenals bij de vorige editie van de Amsterdam Business Awards zal chef-kok Chris Naylor van restaurant Vermeer het diner verzorgen bij het gala. Hieronder een korte introductie van dit vermaarde restaurant:

Restaurant Vermeer is een gerenommeerd restaurant wat behoort tot de culinaire top van Amsterdam. Gastronomisch genieten in combinatie met mooie wijnen, goede service en in een tijdloze ambiance, dat is Restaurant Vermeer.

De keuken – onder leiding van Christopher Naylor – is een regionale keuken met een voorliefde voor groenten en eerlijke producten. Maître d’ Hotel Erwin Essing en Sommeliers Simon Veldman en Wesley Schipper zorgen voor spannende wijn-spijs combinaties en passende adviezen . Het restaurant is onlangs bekroond met een ster door Michelin, heeft 17 punten gekregen bij Gault Millau en mag zich op plek 18 plaatsen in de Lekker top 100, 2011.

Het restaurant is verdeeld over vier in elkaar overlopende historische panden. Simon Veldman geeft graag advies voor een passend wijn arrangement.

Wij zijn verheugd dat Chris wederom van de partij is.

ChrisNaylorBanner

Deel je mening

Comments are closed.