CHRIS NAYLOR VAN RESTAURANT VERMEER GAST CHEF BIJ AMSTERDAM BUSINESS AWARDS2014

CHRIS NAYLOR VAN RESTAURANT VERMEER GAST CHEF BIJ AMSTERDAM BUSINESS AWARDS2014

Christopher Naylor staat aan het hoofd van een team van toegewijde koks die allen een grote liefde voor het ambacht bezitten. Het keukenteam bestaat uit ervaren koks met kennis, en ambitieuze jonge koks vol frisse ideeën.

Op 8 mei 2014 zal hij samen met de chef van NH Grand Hotel Krasnapolsky, Jan Schramovsky, de sterren van de hemel koken.

Christopher begon zijn carrière bij de ‘ Peetvader’ van de Engelse keuken, Albert Roux.
Na met hem gewerkt te hebben in Londen, Amsterdam en New York vestigde Naylor zich in Amsterdam.
Zijn culinaire reis zette hij voort met Robert Kranenborg in restaurant La Rive **, Vossius* en Le Cirque*.

Sinds 2005 zwaait hij de scepter bij Restaurant Vermeer. Na het roer drastisch om te hebben gegooid leidt zijn zoektocht hem terug naar de pure en eerlijke kant van zijn producten. Naylor haalde alle tierelantijnen van de kaart en gaat weer terug naar de basis.Hij hervindt zijn producten en vindt kracht, creativiteit en inspiratie in groenten en kruiden. In 2010 resulteerde dit in het behalen van de Michelin ster.

chrisnaylor

Deel je mening

Comments are closed.