Jaimie van Heije kookt voor ú tijdens de Amsterdam Business Award!

jamieJaimie van Heije, trots eigenaar van restaurant Jaimie van Heije (voorheen Ron’s vis van de dag) en voormalig Souschef van Ron Blaauw, kookt maar op 1 manier: met Passie. Deze passie heeft hij al vroeg opgedaan toen hij jong was. Zijn passie werd alleen maar groter toen hij kennis maakte met moleculaire toepassingen in de keuken bij sterrenzaak Apicius van Thorvald de Winter, waarna hij vervolgens bij Ron Blaauw kwam te werken. Ook heeft hij stage gelopen van 3-sterrenkok Sergio Herman in restaurant Oud Sluis, aan ervaring ontbreekt het Jamie dan ook niet. Tijdens de Amsterdam Business Award zal Jaimie van Heije er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat u een overheerlijk diner krijgt bij een onvergetelijke avond!

Deel je mening

Comments are closed.