Stem op uw favoriet!

  [polldaddy poll=6045927]

.

De jury van de Amsterdam Business Award 2012 heeft maandag 12 maart

designbureau Concrete,

home en body cosmeticabedrijf Rituals en

tour operator Tours & Tickets

genomineerd voor de hoofdstedelijke ondernemersprijs.

Zij werden door de jury geselecteerd uit enkele tientallen inzendingen.

De genomineerden zijn blij verrast met hun nominaties.

Rob Wagemans, oprichter en creatief directeur Concrete: “Concrete is een bedrijf met een grote internationale footprint en verantwoordelijkheid, maar tegelijkertijd zijn wij een echt Amsterdams bedrijf en beschouwen wij de stad als de perfecte thuisbasis en ultieme speeltuin. Wij zijn dan ook trots op de erkenning vanuit Amsterdam.”

Raymond Cloosterman, oprichter en CEO Rituals: “Wij zijn zeer verrast en vereerd met de nominatie voor de Amsterdam Business Award. Rituals opende twaalf jaar geleden haar eerste winkel in de Kalverstraat en nog steeds is het hoofdkantoor gevestigd boven die winkel in hartje Amsterdam. Inmiddels zijn onze winkels te vinden in steden over de hele wereld, maar Amsterdam is en blijft extra bijzonder voor ons omdat dit de stad is waar het allemaal begon.”

Robert van Duuren, directeur Tours & Tickets: “Wij zijn trots op Amsterdam en proberen al bijna 30 jaar middels de verkoop van excursies  een bijdrage te leveren aan het economisch en maatschappelijk klimaat van de stad. Jaarlijks hebben vele honderdduizenden toeristen al de mogelijkheid gekregen om op innovatieve wijze en in korte tijd zoveel mogelijk van de historische stad en de vele bezienswaardigheden te zien. Na de onstuimige groei die ons bedrijf de afgelopen 1,5 jaar heeft doorgemaakt, beschouwen wij de nominatie voor de Amsterdam Business Award als een prijs op zich.”

Luister hier naar het interview op Amsterdam FM:

Breng hier uw publieksstem uit!

Deel je mening

Geef een reactie

Naam
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie