Alain Alders, sterrenkok kookt op Amsterdam Business Award Gala 2012

Op 29 maart aanstaande vindt voor de derde maal op rij de uitreiking plaats van de Amsterdam Business Award 2012 in het NH Hotel Krasnapolski op de Dam. Tijdens het feestelijke gala kunnen Amsterdamse ondernemers netwerken en genieten van de culinaire hoogstandjes van Michelin-sterkok Alain Alders en de chef van het NH Hotel Krasnapolski, Jan Schramovski.

Alain Alders is een enthousiaste, gemotiveerde en gepassioneerde chefkok en is sinds 1997 werkzaam bij het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort als SVH-kok. Restaurant `De Vrienden van Jacob` is bekroond met een Michelin-ster, wat het resultaat is van vele jaren inspanning. Het biedt topkwaliteit, die in volledige harmonie is met de indrukwekkende ambiance.

Award initiator Dimitri van Zantvliet Rozemeijer: “Ook dit jaar heeft EventDepartment, de organisator van het gala, het weer voor elkaar gekregen om een spectaculinaire invulling te geven aan het galadiner. Eerdere jaren wisten zij Ron Blaauw en Andre Gerrits, beide bekroond met Michelin sterren, te enthousiasmeren en ook dit jaar wordt het dus weer genieten. Wij zijn apetrots dat Alain zijn passie wil inbrengen.”

Reeds vele prachtige bedrijven zijn voorgedragen en de uitslag zal weer een feest worden en een waar eerbetoon aan de ondernemers die de stad vooruithelpen. Zorg dat u erbij bent!

Deel je mening

Geef een reactie

Naam
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie