Winnaar Amsterdam Business Award 2011 MassiveMusic opent handelsdag AEX.

Amsterdam, 13-04-2011. Vanmorgen waren de organisatie en de winnaar van de Amsterdam Business Award 2011 te gast om de NYSE Euronext handelsdag te openen door om 9.00u de beursgong te luiden. CEO en oprichter Hans Brouwer van MassiveMusic zorgde al direct voor een lichte stijging bij opening.

Head Listing Execution David de Swaan, gastheer van NYSE Euronext, overhandigde daarna Hans Brouwer het transactie certificaat en de penning met daarop de god Mercurius, god van de handel. Vol trots vertelde Brouwer over de periode na de uitreiking: “echt overal waar ik ga of sta word ik aangesproken op het winnen van de prijs. Of dat nu bij de bakker of op de voetbalvereniging is, de prijs is inmiddels een fenomeen in het Amsterdamse”. “Ook deze opening is weer een bijzondere gebeurtenis waarvoor onze dank uitgaat naar NYSE Euronext en MeerBusiness Amsterdam

Amsterdamse creativiteit wereldwijd marktleider

De naam MassiveMusic zal niet bij iedereen even bekend zijn, terwijl dagelijks toch vele miljoenen mensen worden geconfronteerd met de producten van het bedrijf. MassiveMusic is wereldwijd marktleider in het componeren en produceren van corporate muziek, het bedrijf heeft inmiddels kantoren in New York, Shanghai, Los Angeles en Amsterdam. Dagelijks werken meer dan vijftig componisten aan de muziek die wordt uitgegeven door MassiveMusic. Of het nu gaat om de muziek onder een commercial, een muzikaal logo of bijvoorbeeld de muziek die bedrijven gebruiken in welkomstboodschappen voor callcenters, bedrijfsgebouwen of websites. MassiveMusic vraagt zich voor iedere opdracht af hoe een merk het beste kan klinken.

Amsterdam Business Award

De Amsterdam Business Award, is de spraakmakende Amsterdamse zakenprijs die in het teken staat van ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid, toekomstvastheid, social capital en citymarketing. De prijs is een jaarlijks terugkerend fenomeen en is weer geopend voor nieuwe inschrijvingen voor nominatie 2012. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens het Award Gala op 29 maart 2012.

Deel je mening

  1. Essie schreef op :

    The voice of raoiantlity! Good to hear from you.

Geef een reactie

Naam
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie