#ABA2011 verbindt zakelijk Amsterdam met Award Gala


VNONCW, MKB, Econmische Zaken, de KvK, ondernemersverenigingen Westpoort, VAZO, 300 directeuren en burgemeester Van der Laan zullen vanavond het gala bezoeken van de Amsterdam Business Award 2011.
.
Het gala is een initiatief van MeerBusiness Amsterdam, het grootste onafhankelijke zakenplatform in de regio. De prijs reflecteert de trots op Amsterdam en de trots op goed ondernemerschap en draagt daarmee concreet bij aan de regiostimulering. Tijdens het gala zal tevens het winnende bedrijf bekend gemaakt worden.
.
De prijs die vorig jaar gewonnen werd door fashionista Olcay Gulsen van het bedrijf Supertrash kent dit jaar 3 genomineerden: Duncan Stutterheim van ID&T, Hans Brouwer van Massive Music en Bert van der Leden van IQCreative. Inmiddels is de strijd om de publieksstem op de website van http://www.amsterdambusinessaward.nl losgebarsten in een nek-aan-nek race tussen Massive Music en ID&T
.
Het volledig uitverkochte galadiner in het Krasnapolsky zal verzorgd worden door Michelin sterchef André Gerrits van ‘t Amsterdammertje in Loenen ad Vecht en belooft wederom een culinair hoogstandje te worden.

 

 

Deel je mening

Geef een reactie

Naam
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie