Massive Music doneert prijs aan Rode Kruis Amsterdam

Gisteravond ontving Hans Brouwer van Massive Music naast de prestigieuze Amsterdam Business Award tevens een advertentiepakket in de Telegraaf van €25.000.- Direct na ontvangst meldde Brouwer de prijs te doneren aan het Rode Kruis Amsterdam. Hans Brouwer is ambassadeur van het Rode Kruis Amsterdam voor taakveld Rampenhulp en Tracing.

Liselotte de Koning, Directeur Rode Kruis Amsterdam: “Wij zijn ontzettend trots dat Hans Brouwer de Amsterdam Business Award heeft gewonnen. Hans is een zeer creatieve ondernemer en erg betrokken bij de stad. Sinds 2008 zet hij zijn kennis, creativiteit en netwerk in als ambassadeur voor Het Rode Kruis Amsterdam. Wij zijn hem natuurlijk heel dankbaar dat hij de prijs van E 25000 aan advertentiebudget bij de Telegraaf aan ons doneert. Onze mediabudgetten zijn zeer beperkt en hiermee kunnen we meer aandacht vragen voor onze sociale hulpprojecten in Amsterdam”.

De Amsterdam Business Award is een initatief van MeerBusiness Amsterdam. De prijs reflecteert de trots op Amsterdam en de trots op goed ondernemerschap en draagt daarmee concreet bij aan de regiostimulering.

Deel je mening

Geef een reactie

Naam
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie