Hans Brouwer van MassiveMusic winnaar Amsterdam Business Award 2011

Amsterdam, 18 maart 2011 – Gisteren ontving directeur Hans Brouwer, uit handen van KvK voorzitter Age Fluitman, de Amsterdam Business Award 2011. Brouwer’s bedrijf MassiveMusic kreeg van een zeskoppige jury de beste beoordeling op het gebied van innovatie, duurzaamheid, footprint, visie, strategie, ondernemerschap, engagement en productiviteit. Daarmee liet MassiveMusic de twee andere kanshebbers ID&T en IQCreative achter zich. Tijdens een speciale gala avond in NH Grand Hotel Krasnapolsky werd de award aan Brouwer overhandigd. Brouwer doneerde de prijs direct aan het Rode Kruis Amsterdam. Het evenement waar  ruim driehonderd succesvolle Amsterdamse ondernemers aanwezig waren werd geopend door burgemeester Eberhard van der Laan.

Het grote aantal bedrijven dat dit jaar een gooi deed naar de hoofdprijs toont eens te meer aan dan Amsterdam een stad is van zakelijk instinct en onvervalst ondernemerschap. Tijdens de awarduitreiking vertelde jurylid Nico Perdaan van Jan©Accountants  dat de jury hetals een voorrecht beschouwde om de drie genomineerde bedrijven te mogen bezoeken. Winnaar MassiveMusic werd verkozen op basis van de unieke combinatie tussen zakelijkheid en creativiteit. Hans Brouwer is binnen de creatieve industrie een ware ambassadeur voor Amsterdam. Hij haalde menig belangrijk bedrijf in deze sector naar de stad en richtte de Club van 12 op, topambassadeurs uit de Amsterdamse creatieve sector. Daarnaast heeft MassiveMusic een bijzonder solide en gezonde financiële bedrijfsvoering en dito business model. Brouwer: “Ik ben super trots op deze geweldige prijs, het is voor ons hele bedrijf een teken dat we met de juiste dingen bezig zijn. Het is extra bijzonder om de award te winnen met ijzersterke concurrenten als IQcreative en ID&T. Wij zijn trotser dan ooit tevoren een Amsterdams bedrijf te zijn.”

Amsterdamse creativiteit wereldwijd marktleider

De naam MassiveMusic zal niet bij iedereen even bekend zijn, terwijl dagelijks toch vele miljoenen mensen worden geconfronteerd met de producten van het bedrijf. MassiveMusic is wereldwijd marktleider in het componeren en produceren van corporate muziek, het bedrijf heeft inmiddels kantoren in New York, Shanghai, Los Angeles en Amsterdam. Dagelijks werken meer dan vijftig componisten aan de muziek die wordt uitgegeven door MassiveMusic. Of het nu gaat om de muziek onder een commercial, een muzikaal logo of bijvoorbeeld de muziek die bedrijven gebruiken in welkomstboodschappen voor callcenters, bedrijfsgebouwen of websites. MassiveMusic vraagt zich voor iedere opdracht af hoe een merk het beste kan klinken.

 

De samenstelling van de jury van de Amsterdam Business Award

De Amsterdam Business Award is een jaarlijks initiatief van MeerBusiness Amsterdam, een regionaal zakenplatform. De jury bestaat dit jaar uit: Dr. Marius Rietdijk, Assistant Professor Strategy & Behaviour Management VU Amsterdam, Nico Perdaan, Eigenaar en Partner Jan©Accountants, Philip van Poecke, sales director Telegraaf, Piet Stolp, regiodirecteur Rabobank Amsterdam, Arthur van der Kroef, Partner Van Diepen Van der Kroef Advocaten en Bart Maussen, Oprichter/Eigenaar Maussen Communications & Public Relations.

 

Voor meer informatie over de Amsterdam Business Awards 2011 kunt u contact opnemen met:

Maussen Communications & Public Relations B.V.

Jan willem te Gussinklo Ohmann

E-Mail – jw.te.gussinklo@maussen.comTelefoon – 06-43003197


 

Deel je mening

  1. Bryson schreef op :

    The puhsarces I make are entirely based on these articles.

Geef een reactie

Naam
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie