Galamenu van Michelin sterchef André Gerrits wordt SPECTACULINAIR!

Het wordt op alle fronten een spectakel op 17 maart in het Krasnapolsky tijdens het Gala van de Amsterdam Business Award 2011

André Gerrits, Michelin sterchef van ‘t Amsterdammertje pakt culinair uit samen met chef Jan Schramowski van het Krasnapolsky.

Speciaal voor de gewaardeerde gasten serveren zij op deze bijzondere avond:

Amuses bij ontvangst in de wintertuin:
Cornetto gevuld met mozzarella, zoet/zure komkommer en huisgemaakte paprika ketchup,
Saucijzenbroodje met Chorizo, creme van Roquefort, compote van appel,
Macaron van parmezaanse kaas, gelei van Bloody Mary, tomaat en bleekselderij,
Eitje gevuld met ei aangemaakt met crème fraiche, schuim van gerookte aardappel en gepofte zwarte rijst.

Voorgerecht:
Taartje van Noordzeekrab, gelei van schaaldieren, Hamachi, salade van zeewier en een crème van witte chocolade en aardpeer

Hoofdgerecht:
Steak van ‘Black Angus’ rund, sandwich van lardo di Colonnata, snijboon en béchamel met gebrande hazelnootboter

Dessert:
Taartje van chocolade en amandel, structuren van passievruchten, crème van mokka en passievruchten-sorbet

Bestel snel uw kaarten en geniet naast het culinaire van het speciale Award programma wat EventDepartment voor u heeft georganiseerd!

Deel je mening

Geef een reactie

Naam
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie