Amsterdam Business Award opent handelsdag in aanloop naar uitreiking.

Amsterdam, 17-02-2011. Vanmorgen waren de organisatie, jury, partners en genomineerden van de Amsterdam Business Award 2011 te gast om de Nyse Euronext handelsdag te openen door om 9.00u  de beursgong te luiden. Executive Director Alan van Griethuyzen, gastheer van Nyse Euronext, benadrukte het belang van ondernemend Nederland voor de beurs en moedigde MeerBusiness Amsterdam aan om vooral door te gaan met het zakenplatform. Namens de beurs nodigde hij de winnaar, die op 17 maart bekend gemaakt zal worden, alvast uit om daarna de beurs te openen.

De genomineerden van 2011 zijn Duncan Stutterheim van ID&T, Hans Brouwer van Massive Music (beide links naast de gong) en Bert van der Leden van IQ Creative (door persoonlijke omstandigheden niet in de gelegenheid aanwezig te zijn).

Initiatiefnemers Dimitri en Ursula van Zantvliet Rozemeijer mochten de oorkonde en medaille uit handen van dhr Griethuysen in ontvangst nemen en bedankten de Nyse Euronext voor de mogelijkheid de beurs te openen en de gastvrije ontvangst. Zie hier het filmpje van Euronext

Ook  AT5 was aanwezig en zal vanavond verslag doen van deze opening.

Nu is het wachten op 17 maart, wie zal de winnaar worden van de Amsterdam Business Award 2011? De spanning loopt al op…

Deel je mening

Geef een reactie

Naam
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie