AMSTERDAM BUSINESS AWARD donderdag 17 februari live op RTLZ


De Amsterdam Business Award 2011 is door de Nyse Euronext uitgenodigd om met haar jury, genomineerden en sponsoren de openingsceremonie te verrichten op donderdag 17 februari! Dit is een eeuwenoude traditie op de beurs waarbij de gong wordt geluid als startsein van de handel. In Amsterdam wordt iedere dag om 9 uur de handel geopend (en gesloten om 17.30 uur) met een gongslag.

De opening van de markt door middel van de gongslag heeft inmiddels plaatsgevonden door ministers, staatssecretarissen, captains of industry, beroemde sporters, televisiepersoonlijkheden, vertegenwoordigers van charitatieve instellingen en door vele andere vooraanstaande personen en organisaties. Wij vinden het een hele eer om deel te mogen nemen aan deze traditie. De gehele openingsceremonie wordt op donderdag 17 februari live uitgezonden op RTLZ vanaf 08:55 uur.

Deel je mening

Geef een reactie

Naam
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie