Uitreiking Amsterdam Business Award 2011 op 17 maart in het NH Grand Hotel Krasnapolsky

Uitreiking van de “Amsterdam Business Award” en het Gala op 17 maart is in het NH Grand Hotel Krasnapolsky. Dit Hotel met een enorme historie – wie kent het niet – ligt midden op de Dam, in het bruisende hart van het oude centrum van Amsterdam. De beroemde Wintertuin, uit 1879, biedt een unieke sfeer voor het uitreiken van de “Amsterdam Business Award”. Kunt u het zich voorstellen: in smoking of prachtige jurk schreidt u over de Dam het hotel binnen. De grandeur en gastvrije ontvangst zorgen dat u zich een prins en/of prinses voelt. Wat een feest om je dat voor te stellen…en het feest moet nog beginnen…

Deel je mening

  1. Dragon schreef op :

    Hey, you’re the goto exrpet. Thanks for hanging out here.

Geef een reactie

Naam
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie